torstai 8. elokuuta 2013

Torstailöpinää..

Nyt se alkaa! Tästä aamusta taas kaurapuuro-aamut ja rahkavälipalat. Kesän aikana on päässyt tuo ruokavalio lipsahtamaan kun oon niin kovasti herkkujen perään.

Mulla siis ihan normi ruokavalio sinänsä painonhallinan/ pudotuksen tukena. Eli huonot hiilarit pois, proteiinia tarpeeks. Kyseessä ei kuitenkaan mikään karppaushommeli koska en jaksa mitään erikoisdieettejä kovin pitkään harrastaa.

Esimerkki päivän ruoasta jos jotai kiinnostaa:

-aamupala kaurapuuroa ( veteen keitett, ei suolaa) 200 g, lisäks rahkaa puoli purkkia ja valion vadelma/persikkakeittoa jossa runsaasti kuitua. Ja riittävä määrä kahvetta tietty ;)

- välipala esim. proteiinijuoma tai ruisleipä proteiinipitoisilla lisukkeilla

-lounas usein tota puuroa sama satsi tai jos jaksan kokata nii kaali/lihapataa tai jotai perusruokaa. Edelleen proteiinia se 20 g.

..ja jatkuu samaan malliin. eli siis syömiset 3-4 tunnin välein, proteiinia n. 100 g päivässä. Jos näin menee niin jaksaa liikkua ja paino putoo, lihakset kehittyy.Niiiiii!! ja rasvaa aikas vähän :p

Itsellä pahinta illat..ja epäilenpä että kun syön erästä lääkettä levottomiin jalkoihin että se myös kasvattaa makeanhimoa- oon huomannu yhteyden et puoli tuntia lääkkeen ottamisen jälkeen tulee hillitön makean himo. Jospa tuosta lääkkeestä pääsis eroon joskus, hope so.

Myös se että syö lämmintä ruokaa päivän mittaan tarpeeks, auttaa tuohon, oon huomannu. Itsellä helposti lipsahtaa välit liian pitkiks ja se kostautuu iltamässäilynä :/

Noi.. Nukaa lähden kohta viemään isännälle hoitoon työmaalle,  projektina tänään SIIVOUS! ARGH!