keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Keskosvauvoille kortteja!!

"Osa teistä varmaan muistaakin Paulaman 2009 järjestämä haaste tehdä TAYSin keskovauvoille onnittelukortteja saavutetuista kiloista ja kuukausista. Nyt olisi HUSin vuoro saada osaa meidän ihanista, käsintehdyistä korteista. Paulaman järjestämässä tempauksessa saatiin yli 1000 korttia ja hänelle tulee edelleenkin kyselyitä asian tiimoilta.
HUSin vastasyntyneiden teho-osastolla K7, hoidettiin vuonna 2005 hieman yli 500 vauvaa. Osastolla hoidetaan koko Uudenmaan läänin tehohoitoa vaativia keskosia sekä täysiaikaisena syntyneitä. Keskimääräinen hoitoaika on noin kuusi päivä, mutta pienimmät keskosvauvat viettävät osastolla jopa puoli vuotta.  K7:lla pienistäkin asioista osataan iloita, osastolla järjestetään ns. kilojuhlat, kun alle kilon painoinen keskosvauva saavuttaa kilon. (lähde:www.hus.fi)
Haastan teitä kaikkia tekemään kauniita kortteja näille ihanille vauvoille. Miten sinun pitää sitten toimia?
Ensinnäkin tee kortti tai kortteja. Kortti saa olla sininen tai punainen, tekstillä tai ilman. Ainoa mitä toivon on, että kortissa ei käytetä enkeleitä, ristejä tai muuta mitä myös liitetään kuolemaan. Vaikkakin hoito on kehittynyt huimasti viime vuosina niin valitettavasti kaikki keskoset eivät selviä.
Sitten lähetät kortin/kortit minulle osoitteeseen Sabinan kortit, Karhutie 15, 07750 ISNÄS. Laita mukaan kirjekuoreeseen myös yhteystietojasi jos haluat osallistua pienen arvontaan. Aikaa osallistua on huhtikuun loppuun.
Kolmanneksi toivon, että pistätte sanan kiertämään!
Jos tulee kysymyksiä niin minuun saa yhteyttä sähköpostilla sabinankortit@gmail.com"

Tuo oli lainaus Sabinan kortit-blogista, Ja tähän lähden ehdottomasti mukaan, suosittelen toisillekkin!!

Ei kommentteja: